Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat
Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat
Türkiye'nin 8'inci insani yardım gemisi Gazze için yola çıkıyor
Türkiye'nin 8'inci insani yardım gemisi Gazze için yola çıkıyor
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
HABERLER>GÜNDEM
19 Ekim 2021 Salı - 16:47

Aydemir’den Edebiyat Dünyası’nın Dervişine vefa

Aydemir TBMM’de düzenlediği basın toplantısında AK Parti ve Cumhur ittifakının hizmet ve eser siyasetine dikkat çekerek, Erzurum’un Horsan ilçesindeki tarımsal yatırımları, ilçeler bazındaki ekonomik gelişme ve büyümeyi gündeme taşıdı.

Aydemir’den Edebiyat Dünyası’nın Dervişine vefa

AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM’de düzenlediği basın toplantısında AK Parti ve Cumhur ittifakının hizmet ve eser siyasetine dikkat çekerek, Erzurum’un Horsan ilçesindeki tarımsal yatırımları, ilçeler bazındaki ekonomik gelişme ve büyümeyi gündeme taşıdı.

AYDEMİR AZERBAYCAN’IN MİLLİ COŞKUSUNU PAYLAŞTI

Basın toplantısında Azerbaycan’ın 18 Ekim Bağımsızlık Gününü tebrik eden Milletvekili Aydemir, 18 Ekim 2019’da hakka yürüyen ‘Edebiyat Dünyası’nın Dervişi’ olarak anılan, mütefekkir, şair ve yazar Nuri Pakdil’i rahmet ve şükranla andı. 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla sivil ve yerel inisiyatife işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Muhtarlarımız yerel hizmetlerin mimarı, yerel sinerjinin temsilcileridir. Muhtarlarımıza bu vesile ile şükranlarımızı sunuyoruz. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN ‘AZERBAYCAN DÜNYA DURDUKÇA DURSUN’ NİYAZI

Milletvekili Aydemir, Azerbaycan’ın Bağımsızlık Gününe ilişkin olarak, ‘Tek Millet, iki devletiz. Azerbaycanımızın bağımsızlık gününü yürekten tebrik ediyor, coşkularını paylaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız İlham Aliyev olmak üzere bu bağımsızlığa katkıları olanları yüreğimizden kopup gelen duygularla tebrik ediyoruz. Şehitleri rahmetle anıyoruz. ‘ dedi.‘ Karabağ Zaferini de bir kez daha kutlayan Milletvekili Aydemir, ‘Azerbaycanmız dünya durdukça dursun, çok daha zirvelere ulaşsın. Bizim için Azerbaycan da vatan hükmündedir, bizim Devletimiz hükmündedir. Tebrik ediyorum. ‘ diye konuştu.

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR HİZMETTE TARİH YAZIYOR, CHP’Lİ BAŞKANLAR İSE GEZİYOR

Milletvekili Aydemir TBMM’deki basın toplantısında, Horasan ilçesindeki Canlı Hayvan Pazarı açılışını gündeme taşıdı, Erzurum odaklı tarımsal yatırımlara işaret etti. Büyükşehir Belediyesinin ilçe ilçe yaptıklarına ve hususen Horasan’a 100 Milyonu aşan hayvancılık yatırımlarına teşekkür eden Milletvekili Aydemir, Erzurum Büyükşehir Belediyesinin halka hizmette tarih yazdığını, CHP’li İstanbul Belediye Başkanının ise halkın beklentilerini duymazdan gelerek Diyarbakır’da gezdiğini hatırlattı.

AYDEMİR’DEN HORASAN TARİFİ

‘Erzurum'un en büyük ilçelerinden birisi Horasan’dır. Türk Dünyası’nın iman abidelerinden Ahmet Yesevi Hazretlerinin talebesi Horasan Baba’nın temelini kurduğu bir ilçedir. Horasan erenlerinin mana verdiği, bir tefekkür adresidir.‘ tarifiyle Erzurum’un Horasan ilçesini gündeme taşıyan Milletvekili Aydemir, ‘Biz hep şunu söyledik; AK Parti olarak yaptığımız iş Millete hizmet, yaptığımız iş eser üretmek ,hizmet üretmek. Buna Erzurum özelinden, Horasan’dan bir not düşmek istiyoruz’ ‘ dedi

 AYDEMİR HORASAN’I ÖRNEK GÖSTERDİ

Erzurum Büyükşehir belediyesi ve Horasan Belediyesinin AK Belediyecilik kaydında önemli eserler ortaya koyduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ilçede hizmete sunulan Canlı Hayvan Pazarı odağında tarımsal yatırımları kaydetti.

Erzurum ekonomisinin tarım öncelikli olduğu, AK Parti döneminde bu yatırımların alt ve üst yapı olarak şekillendiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum Merkezde borsa kıvamında, Canlı Hayvan Borsası düzeyinde, Avrupa'da dahil eşi menendi olmayan bir hayvan pazarı yaptık. İşte onun bir parçası da Horasan'a düştü. Horasan'da yapıldı. Ben Büyükşehir Belediye başkanımızı tebrik ediyorum, o hizmetin altında kimin imzası varsa, oradaki bürokratları, bütün kardeşlerimi yürekten tebrik ediyorum, Allah razı olsun. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN KIRKGÖZE KÖYÜ VURGUSU

Erzurum’da hizmet sektörleri yanı sıra tarım sektörü ölçeğinde de önemli yatırımların hayata geçirildiğini ifade eden Milletvekili Aydemir, Erzurum ilçelerinde yükselen tarımsal yatırımları aktardı, tarım kesiminin talep ve beklentilerinin ilçe ilçe karşılandığını, Erzurum’un tarım alanındaki konum ve gücünü ifade eden tarzda bir yatırım sinerjisi oluşturulduğunu belirtti.

Köylere varıncaya kadar tarımsal yatırımların kaydedildiğine dikkat çeken Milletvekili Aydemir, Horasan Kırkgöze köyündeki yatırımı dile getirdi.

AYDEMİR ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET ANLAYIŞINI PAYLAŞTI

AK Parti Belediyelerinin rutin yerel hizmet anlayışını kırarak, yatırımcı belediyeciliği hayata geçirdiğini belirten Milletvekili Aydemir, sosyal belediyecilik alanında kaydedilen yaklaşımlara işaret ederek Erzurum Büyükşehir Belediyesini örnek gösterdi.

AYDEMİR ERZURUM’LA İSTANBUL BELEDİYESİNİN FARKINI ANLATTI

 Milletvekili Aydemir, ‘Bakın bir tarafta Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin yaptıkları var. Öbür tarafta İstanbul Belediyesinde yaşananlar var. Hep söylüyoruz, üzülüyoruz o görüntüleri gördüğümüzde. Hakikaten yüreğimiz burkuluyor. İstanbul Avrupa'da birçok ülkeden daha fazla nüfus kesafetine, birçok ülkeden daha büyük coğrafi alana sahip bir şehrimiz. Ve oranın Büyükşehir Belediye Başkanı Diyarbakır'da geziyor, Diyarbakır'da hdp'lilerle Mustafa Kemal'in askerlerine hakaret eden isimlerle kol kol kola yürüyor. Ne adına yapıyor bunu, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aklı sıra yol açabilmek, kendilerine yol alabilmek adına yapıyor. Ben şunu biliyorum, bu resimleri, bu fotoğrafları görüyor benim milletim. PKK'ya kucak açan isimlerle kolkola yürüyenlere bu millet asla fırsat vermez. CHP’li İstanbul Belediye Başkanı şehrinde yapmadığı yerel hizmetlerin asla derdinde değil. İstanbullar çile çekerken, O hdp'lilerle kol kola geziyor. Diyarbakır Analarını, evlat nöbetindeki aileleri es geçiyor. İşte Erzurum Büyükşehir belediyemiz en uzak noktaya hizmet götürürken, bunun gayretinde iken, bunlar da bu işlerle uğraşıyorlar, aradaki farkı görünüz diye not düşüyorum. ‘ diye konuştu.

 
Akdeniz'de 6.1 şiddetinde deprem
 
2 terörist etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Özer, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Meyer-Landrut’u kabul etti
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi ...
Aydemir’den Kılıçdaroğlu’na sert tepki
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın ...
Koronavirüs salgınında vaka sayısı düne göre arttı
Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı düne göre arttı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Angola İş Forumu'na katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Angola İş Forumu'na katıldı.
Taksi şoförlerine 12 kural hatırlatması
İçişleri Bakanlığı tarafından son dönemde taksilerle ilgili yaşanan sıkıntılar ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Angola Meclisi Genel Kurulu’na hitap etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Angola Meclisi Genel Kurulu’na hitap etti.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Angola Cumhurbaşkanı Lourenço ile ortak basın toplantısı düzenledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Angola Cumhurbaşkanı Joao Manuel Gonçalves ...
İş sağlığı ve güvenliğinin geliştirilmesine yönelik hibe desteği sürüyor
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, özellikle Madencilik Sektöründe ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika ziyareti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyareti kapsamında Angola ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri