Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Milli yüzücü Boyacı, Avrupa üçüncüsü oldu
Milli yüzücü Boyacı, Avrupa üçüncüsü oldu
Bakan Bak: 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabını başlattık
Bakan Bak: 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabını başlattık
3 terörist etkisiz hale getirildi
3 terörist etkisiz hale getirildi
Bayraktar: Koca Yusuf, Gabar’daki 42’nci kuyuda sondaj çalışmalarına başladı
Bayraktar: Koca Yusuf, Gabar’daki 42’nci kuyuda sondaj çalışmalarına başladı
Bozdağan-30 operasyonunda 147 şüpheli yakalandı
Bozdağan-30 operasyonunda 147 şüpheli yakalandı
HABERLER>SPOR
10 Temmuz 2023 Pazartesi - 11:23

Atakaş Hatayspor, Trendyol Yemek ile sahalara döndü

Süper Lig’e, Trendyol Yemek ile geri dönen Atakaş Hatayspor, ilk maçını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile gerçekleştirdi. Atakaş Hatayspor, 9 Temmuz Pazar günü Bursa’da oynanan dostluk maçına ilk kez Trendyol Yemek logolu yeni formalarıyla çıktı. Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin maç

Atakaş Hatayspor, Trendyol Yemek ile sahalara döndü

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maç öncesi yaptığı açıklamada, “Trendyol Yemek’in çok büyük bir emeği var. Sayelerinde ayağa kalktık, beraber yürüyeceğiz. Biz de bu emeği, onların ismini taşıyarak, sahadaki başarımızla daha da yukarıya taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, “Yeni sezonda Trendyol Yemek ile Atakaş Hatayspor’umuzun yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Atakaş Hatayspor’umuzun Süper Lig’de başarıdan başarıya koşacağına inanıyoruz. Bu başarılara tanıklık edecek olmanın heyecanı içindeyiz” dedi.

Atakaş Hatayspor deprem sonrası yeşil sahalara Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile oynadığı dostluk maçıyla döndü. Atakaş Hatayspor, 9 Temmuz Pazar günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan dostluk maçına ilk kez Trendyol Yemek logolu yeni formalarıyla çıktı. Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin maç öncesinde Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e Trendyol Yemek logolu yeni formayı hediye etti.

‘Sayelerinde ayağa kalktık, beraber yürüyeceğiz’

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maç öncesi yaptığı açıklamada, “Trendyol Yemek’in çok büyük bir emeği var. Sayelerinde ayağa kalktık, beraber yürüyeceğiz. Biz de bu emeği, onların ismini taşıyarak, sahadaki başarımızla daha da yukarıya taşıyacağız. Hatay’ın, Hataylıların ve oradaki insanların yanında oldukları için kendilerine çok teşekkür ederim. Trendyol, afet döneminde de yanımızdaydı. Ben ilk günden beri orada olduğum için biliyorum; bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşıladılar” dedi.

Atakaş Hatayspor ile birlikte tekrar sahaya çıkmanın kendisi için çok büyük bir mutluluk olduğuna işaret eden Demirel, “Futbola başladığımda bu heyecanı yaşamıştım. Şu an bu sahada olmak, 5 ay önceki durumlardan buraya gelmek kolay bir durum değil. O yüzden ben yanımızda olan herkese binlerce kez teşekkür ederim. Hayatlar yıkıldı, evler yıkıldı, geçmişler, gelecekler yıkıldı. Deprem döneminde Atakaş Hatayspor olarak ne malzememiz varsa paylaştık. Elimizde hiçbir şey kalmamışken, bugün buralara geldik. Demek ki insanlar isterse her şeyi yeniden inşa edebilir. Biz burada, Hataylılara ve depremi yaşamış insanlara umut olmak istiyoruz. O yüzden bizi görsünler, bizi örnek alsınlar. İnşallah onlar da en kısa zamanda evlerini, barklarını, işlerini tekrar inşa edecekler. Çünkü biz Atakaş Hatayspor’u tekrardan inşa ettik” diye konuştu.

‘Sezon boyunca birlikte yürüyeceğiz’

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, “Yeni sezonda Trendyol Yemek ile Atakaş Hatayspor’umuzun yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Trendyol olarak ilk günden itibaren deprem bölgesindeydik. Hatay’ın hep yanında olmaya çalıştık. Bölgede 40’tan fazla seyyar mutfakla, 700’ü aşkın kuryemiz her gün Hatay’ın her köşesine yardım götürüp, destek olmaya çalıştılar. Atakaş Hatayspor’un da orada ne kadar büyük fedakârlık yaptığını, Hatay halkına destek olmaya çalıştıklarını gördük. O yüzden Atakaş Hatayspor’a hiç düşünmeden destek olduk. Bu bizim için büyük bir onur. ‘Siz ayağa kalkana kadar biz ayakta olacağız’ dedik. Bugün hep birlikte ayağa kalktık. Sezon boyunca da beraber yürüyeceğiz” dedi.

Sporu Türkiye’nin ortak değeri olarak gördüklerini ifade eden Çetin, şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımızın da vurguladığı bölgenin yeniden inşası sürecinde Atakaş Hatayspor’u tekrar Süper Lig’de görmenin önemi büyük. Bu yeniden inşa sürecinde Atakaş Hatayspor’un da önemli bir rolü olacak. Biz Trendyol olarak hem Hatay’ın hem de Atakaş Hatayspor’un her zaman yanlarındayız. Atakaş Hatayspor’umuzun Süper Lig’de başarıdan başarıya koşacağına inanıyoruz. Bu başarılara tanıklık edecek olmanın heyecanı içindeyiz.”

‘Tüm şehir için oynayacağız’

Atakaş Hatayspor’un kalecisi Erce Kardeşler, takım otobüsünde yaptığı açıklamada, 10 yıllık profesyonel kariyerinde ilk kez bu kadar heyecanlandığını belirterek, “Aylar sonra ilk defa takım otobüsümüze biniyorum. Tekrar formalarımızı giyeceğiz. Skorun hiçbir önemi yok. Tüm şehir için oynayacağız. Her maçımız oradaki insanlar için olacak. Herkese dimdik ayakta durduğumuzu göstermek istiyoruz. Onlar da bizden güç alsın, ailelerini toplayıp dimdik ayakta durabilsin” şeklinde konuştu.

 

Hibya Haber Ajansı

 
Meteoroloji'den denizlerde fırtına uyarısı
 
Bakan Yerlikaya, Bakan Tunç ile selden etkilenen Bartın'da incelemelerde bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde finalde
2023 CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında VakıfBank, Fenerbahçe ...
UEFA'dan Türk hakemlerine görev
UEFA, FİFA kokartlı hakemler Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar'a görev verdi.
Hatay Voleybol, yıldız takım kaptanı Ece Yürek hayatını kaybetti
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Kahramanmaraş merkezli depremlerde ...
 
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 17. hafta maç programı
2022-2023 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 17. haftanın programı açıklandı.
Liglerde haftanın programı
Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta, Spor Toto 1. Lig'in 22. hafta müsabaka programları açıklandı.
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftası
Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta maçları tamamlandı.
 
Liglerde haftanın programı
Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta, Spor Toto 1. Lig'in 21. hafta müsabaka programları açıklandı.
Spor Toto Süper Lig'in 18. haftası
Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçları tamamlandı.
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maç programı
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabaka programı belli oldu.
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri