Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: İlgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı
Bakan Yerlikaya: İlgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı
Tokat’ta deprem
Tokat’ta deprem
Bakan Kacır: Filistin davasına en büyük desteği veren lider Recep Tayyip Erdoğan’dır
Bakan Kacır: Filistin davasına en büyük desteği veren lider Recep Tayyip Erdoğan’dır
Bakan Koca: 1 gün öncesinden onaylanmamış randevular geçersiz kabul edilecek
Bakan Koca: 1 gün öncesinden onaylanmamış randevular geçersiz kabul edilecek
Mahzen-28 operasyonlarında 41 şüpheli yakalandı
Mahzen-28 operasyonlarında 41 şüpheli yakalandı
HABERLER>YEREL HABERLER
26 Nisan 2022 Salı - 18:03

AK Partili Kandemir, Adıyaman’da iftar kumanyası dağıttı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, bir dizi ziyaretler ve programlara katılmak üzere gittiği Adıyaman'da AK Parti Gençlik Kollarının düzenlediği ‘İftara 5 Kala’ etkinliğine katılarak milletvekilleri ve parti yöneticileri ile birlikte iftara yetişemeyen

AK Partili Kandemir, Adıyaman’da iftar kumanyası dağıttı

AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları'nın düzenlediği ‘İftara 5 Kala’  etkinliğine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, milletvekilleri ve teşkilat yönetcileri ile birlikte iftara yetişemeyen vatandaşlara ve sürücülere iftarlık ikramında bulundu.

Adıyaman programı kapsamında Adıyaman Belediyesi'ni de ziyaret eden Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve AK Parti heyeti burada Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’tan belediyenin gündemindeki konular, devam eden projelere ilişkin bilgi aldı. Kandemir, daha sonra AK Parti heyetiyle birlikte AK Parti Mahalle Başkanı Celal Taştan'ın evinde gerçekleştirilen iftar programına katıldılar.

Burada bir konuşma yapan Kandemir “Mahalle teşkilatlarımız Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan için çok büyük bir önem taşıyor. Mahalle teşkilatlarımız davamızın bel kemiğidir. Bundan sonra daha disiplinli ve uyum içinde çalışarak 2023 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacağımıza olan inancımız tamdır" dedi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise siyasetin mahalleden başladığını ifade ederek;“ Mahalle başkanlarımız teşkilatımızın en önemli yapısını yani temelini oluşturur. Bu akşam Malazgirt Mahalle Başkanımız Celal Taştan’ın evine konuk olduk. Allah’ın izniyle teşkilatımız mahallelerden başlayarak sokak sokak Adıyaman’ımızı 2023’e hazırlamaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Partisinin teşkilat toplantısına katılmak üzere AK Parti İl Binası'na giden Kandemir'i, AK Parti Adıyaman milletvekilleri Ahmet Aydın ve İbrahim Halil Fırat, İl Başkanı Mehmet Dağtekin Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve parti yöneticileri karşıladı.

3. kademe il Yönetimi ve ilçe başkanlarıyla yapılan toplantıda partililere seslenen Kandemir, kendisini bekleyenlere teşekkür ederek, Adıyaman'ı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kandemir, Türkiye'nin her yerinde aynı coşkuyu, muhabbeti ve heyecanı gördüklerini ifade ederek “ Adıyaman bizim için her zaman özel bir yere sahiptir. En zor dönemler de ile Adıyaman liderine ve bu davaya sahip çıkmıştır. Millete hizmet davasına gönül vermiş kıymetli AK Parti mensuplarıyla bir araya gelmekten son derece mutluyum. İnşallah bu salondaki atmosfer ve ruh milletimizin istikbalini, hakikati savunmakta ve yüceltmekte olan bir ruhtur. Adıyaman teşkilatlarımızın bu heyecan ve aşkı ile inşallah 2023 vizyonu doğrultusunda yeni destanlar yazacağımıza inancım tamdır. Bu vesile ile topaltımızın hayırlı olması diliyor, İl Başkanımız Mehmet Dağtekin, tüm teşkilat başkanlarımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise  “Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'i ve ekibini Adıyamanımız da ağırlamaktan büyük onur duyduk. Bu toplantımızla birlikte İl teşkilatımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ile bir araya gelerek 2023 öncesi yol haritamızı, yapılmış ve yapılacak çalışmaları değerlendirme fırsatı bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefe yürümeye hazır bir teşkilat var burada. Heyecanlarıyla, azimleriyle, kararlılıklarıyla Adıyaman’da yeni destanlar yazacak ve AK Partimizi daha üst noktalara taşıyacağız” diye konuştu.


Hibya Haber Ajansı

 
1 askerimiz şehit oldu
 
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 150 hayvana yeni yuva buldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Turgutlu'da vatandaşların bakkal borçları ödendi
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir hayırsever, ilçede bulunan bir bakkalın ...
Boğaziçi Üniversitesi mezunları iftarda buluştu
Boğaziçi Üniversiteliler Derneği tarafından düzenlenen iftar programı ...
Akdeniz'de deprem
Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şanlıurfa’da kutlandı.
Büyükkılıç: “Tarım ve hayvancılığa desteğimizi sınırsız olarak sürdürüyoruz”
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Odalar ...
Fatma Şahin, koltuğunu çocuklara devretti
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
 
Sağlıklı ve rahat bir yaz için çalışmalar başladı
Kağıthane Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak ve rahat bir yaz ...
Bağcılar’da iki gün süren 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlendi
Bağcılar’da çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Bağcılar ...
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 102. yıl dönümünü ve ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri